Rólunk

A 2011-ben alakult KopSYS Kft. a régió távközlési és informatikai projektjeinek kivitelezésére jött létre. Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek olyan ismert és megbízható távközlési és informatikai rendszerek integrálásában, üzembe helyezésében és szervizelésében, mint Huawei, CISCO, Ericsson, ECI, NEC, Motorola, Ceragon, Mikrotik, Ubiquiti, ZTE vagy HP termékei. Az utóbbi évek piaci igényeihez alkalmazkodva, cégünk bővítette tevékenységét egyedi hardver és szoftver fejlesztéssel.

Fő erősségünk az informatikai hálózatok és vagyonvégelmi/megfigyeő  rendszerek tervezése és kivitelezése. Emellett vállaljuk erősáramú hálózatok tervezését és kivitelezését ( szükség esetén áram szolgáltatói ügyintézéssel ), illetvetve egyedi hardver/szoftver fejleszést is.

Számunkra a legfontosabb a megbízható, minőségi munkavégzés, ügyfeleink maximális elégedettsége. Mindig igyekszünk rugalmasan és gyorsan reagálni a változó igényekre.

Folyamatosan tovább képezzük kollégáinkat, hogy ezeknek a vevői elvárásoknak megfeleljünk.

Sikeres távközlési projekteket valósítottunk meg a Magyar Telekom, Vodafone és Invitel hálózatában, a Számhead Kft., Metalcom ZRt., ATS-Mobile Kft., Netmicro Kft., Info-Kábel Kft., IBCS Kft. partnereként. 

Megrendelőink igényeit saját alkalmazottakkal teljesítjük, de szükség esetén nagyobb projektekre állandó partnereink segítségét is igénybe vesszük.

Az átvett berendezéseket, anyagokat fűtött, védett és biztosított raktárunkban őrizzük a telepítés helyére szállításig.